BejelentésIGAZ MAGYAROK
Ha nem is keresik, az igazság napfényre jő!


Szavazás


Linkek


TRIANON


______________________________________________________________________________________________Szent Korona Országai
az 1874-es Nagycímer alapján(NAGYÍTÁSÉRT KATT. A KÉPRE)


Altenburger Gusztáv, az egyik legjelentősebb 19. századi magyar heraldikus nevéhez fűződik az 1874-ben elfogadott és több mint 40 évig használatban lévő állami Középcímer elkészítése. Emellett megtervezte az ország fent látható Nagycímerét is, amely azonban nem került használatba.
A Nagycímer a Középcímerben ábrázolt címerek mellett olyan városok, területek, tartományok címereit is tartalmazza, amelyek hosszabb-rövidebb ideig a magyar királyság uralma alá tartoztak és ezek szerepeltetése egy címerben jelezte, hogy véglegesen soha nem mondtunk le az adott terület visszaszerzéséről – ezért nevezik ezt a Nagycímert Igénycímernek is.
A címerterv érdekessége, hogy számos magyarországi népcsoport címerét is tartalmazza, de külön említésre méltó, hogy olyan területek – például Galícia, Lemberg – címereit is, amelyek az Osztrák-Magyar Monarchia joghatósága alatt álltak.
További érdekessége az Igénycímernek, hogy Atilla nagykirályunk felségterületei, valamint az Avar birodalmi területeink címerei is láthatóak.

Ezt mindenkinek tudnia kell.
Továbbítsátok!

Az INSTITUTUM PRO HOMINIS JURIBUS kérelme
TOVÁBB>>>Üzenet Vancouverből
Hasznos tanácsok
arra az esetre, ha neked támadnának,
vagy meglopnának!
Ez egy magán jellegű körlevél, ha módodban áll terjeszd!

1. Ha a tolvaj a pénztárcádat, vagy a táskádat kéri NE A KEZÉBE ADD! Dobd el messzire magadtól. Megvan az esély arra, hogy a táska után megy és FUSS, AHOGY CSAK BÍRSZ! Fegyveres rablás esetén soha ne próbálj ellenállni, add oda, amit kér.

2. A könyökünk a testünk legkeményebb része. Ha elég kicsi a távolság, használd! Hatékony a szemek támadása az újainkkal. Legyen nálad gázspré.

3. Ha be vagy zárva egy autó csomagtartójába törd be a hátsó lámpa buráját, utána dugd ki a kezed a nyíláson és integess, ahogy csak bírsz! Ez a vezetőn kívül mindenkinek fel fog tűnni!

4. Ha autóba szállsz, azonnal zárd az ajtókat. NE ÜLDÖGÉLJ A PARKOLÓ NYITOTT KOCSIDBAN! Egy prédaleső kifigyelhet és beülhet az anyósülésre. Ha már beült, NE KÖVESD AZ UTASÍTÁSAIT! Inkább tégy kárt az autódban - hajts neki valaminek! Ne félj, a légzsák majd megvéd! Mihelyst az autó megállt, szállj ki és fuss!

5. Néhány tanács parkoláshoz és garázsba álláshoz:
A.) Légy körültekintő. Nézz körbe. Nézd meg a kocsid belsejét, a hátsó ülést, az anyósülés előtti teret.
B.) Ha egy kisteherautó mellett parkolsz, szállj be a másik oldalról. Előfordulhat, hogy a prédaleső akkor támadja meg áldozatát és húzza be a kisteherautójába, amikor az nyitja az ajtaját.
C.) Figyeld meg a melletted parkoló autókat! Ha gyanús alakokat látsz az autód melletti kocsiban ülni, lehet hogy jobban teszed, ha visszamész az épületbe, az irodádba, vagy a bevásárlóközpontba és segítséget kérsz a biztonsági őröktől. Jobb elővigyázatosnak lenni (jobb paranoiásnak lenni), mint áldozatnak.

6. Mindig liftezz és ne gyalogolj. A lépcsőházak tökéletes helyszínek a bűncselekmények elkövetésére, főleg éjjel!

7. Ha egy prédaleső (rabló) fegyverrel rendelkezik, FUSS - lehetőség szerint cikk-cakkban! 100-ból 4 annak az esélye, hogy egy golyó eltaláljon. És még ha el is talál, a golyók CSAK RITKÁN érnek létfontosságú szervet.

8. Nőként idegen helyen ne próbáljunk mindig kedvesnek lenni. Jobb a határozottság és bátorság. HAGYD A KEDVESSÉGET! Kockáztatod, hogy bajod esik.

9. Vigyázz a trükkös behatolókkal (óraleolvasó, szerelő, kisgyerekes, WC-re kéredzkedő, házaló stb. trükkök). Főleg éjszaka csak közeli ismerősödnek nyiss ajtót. Ha nem ismered az illetőt(ket), akkor azonnal hívd a rendőrséget a 112-n.

10. Sose azt kiáltsd, hogy „Segítség”, hanem azt, hogy „Tűz van”! Az emberek kimennek, ha tűz van, de ritkán, ha segíteni kell. És ez a támadót is megzavarhatja, mivel azt hiheti, hogy bolonddal van dolga és otthagyhat a helyszínen.

11. Ha bankkártyádat elvették tőled, akkor a PIN kódod helyett a számokat visszafelé add meg, így a használat esetén automatikusan a rendőrséget értesíti a bankjegykiadó.

12. Lakásodban legyen a kezed ügyében hatékony eszköz, amellyel meg tudod védeni magadat és családtagjaidat. Az új törvény szerint, veszély esetén a támadó(k) életét is kiolthatod.

13. Segítsünk a bajba jutottnak! Ne legyünk közömbösek! Vigyázzunk egymásra! Ha mással nem tudunk, akkor legalább értesítsük a rendőrséget, biztonsági őröket, gárdistákat.

14. Nem árt figyelmeztetni hozzátartozóinkat is arra, hogy léteznek veszélyes helyzetek, és jobb elővigyázatosnak lenni.
Cigány - magyar együttélés és bűnözés
Morvai Krisztina országjárása

Szomszédok közt


Egyenruhás bűnözés, vagy önvédelem?


Garázda cigányok és tétlen önkormányzatok.
Kiút: Az Érpataki-modell.


Mezítelen Valóság


Cigányok a cigánybűnözésről.


terménylopások, garázdaság, félelem..
Szavazz legközelebb is a FIDESZ-KDNP-re!
Védelmi pénz, emberrablás, önvédelem!
Pali bácsi
Meddig viselhető el még ez?
Szavazz legközelebb is a FIDESZ-KDNP-re!
Siófokon ...

IGAZSÁG (korábbi riport ma is aktuális)


Miért kell ilyen brutális gyilkosságokkal, rablással, fosztogatással, terménylopással nap mint nap szembesülni? Mi folyik az országban? Kinek áll érdekében ezt a helyzetet fenntartani?Magyarország 2011. - N1 Híradó


Tovább romlik a közbiztonság

Szavazz legközelebb is a FIDESZ-KDNP-re!Az Új Világrend?
Igen, ezt tervezi a sátáni háttérhatalom,
és megvalósításában a fattyaival eléggé előre is haladtak már.
De ez akkor is álom csupán!
Ha tudod, hogy mivel akarnak becsapni,
akkor nem sikerülhet nekik!
Nézd meg az ismeretterjesztő filmet
, és mindenről tudomásod lesz!
TOVÁBB>>>
Az emberi psziché manipulálása
A háttérhatalom ördögi terveiről egy amerikai író-világrend kutató szemével. (magyar szinkron)


Ismét Vereckénél - Rákóczi-ballada
Wass Albert: A Magyar Nemzet Hét Parancsolata

1. Tiszteld és szeresd a te Uradat, Istenedet, teljes szívedből, minden erődből, és rajta kívül más istened ne legyen. Bálványt ne imádj! A pénz mindössze eszköz, nem istenség. Érdekimádat, ön-imádat hamis utakra vezet embert és nemzetet egyaránt.

2. Magyar mivoltodat, az Úr legszebb ajándékát, meg ne tagadd soha! Őrizd, ápold, add át fiaidnak, mert csak addig marad rajtatok az Úr szeme, míg e nemzethez hívek maradtok. Ki nemzetét elhagyja: az Urat tagadja meg, s elvész nyom nélkül a népek tengerében.

3. De ne gyűlöld azt, aki más nemzethez tartozik. A gyűlölet méreg, mely megmérgezi az elmét, és gyűlöletet terem. Rokonod minden isten-fia ember, bármely nyelvet beszéljen is.

4. Szeress minden magyart, mert testvéred Ő: nemzeted fia. Segítsd és támogasd, mert közös hazát adott nektek az Úr. Ki testvére ellen fordul, vagy megcsalja azt: önmagát rövidíti meg ezzel, saját nemzetét gyöngíti, s az Úr parancsa ellen vétkezik. Ki széthúzás magját veti el: romlást arat.

5. Ki bántja a magyart: téged is üt. Nemzeted jussát, igazát védeni kötelességed. Csak úgy lesztek erősek, ha megvéditek egymást. Bárki magyar vesztesége a te veszteséged is.

6. Légy becsületes, tisztességes és igaz! Ezek azok az emberi értékek, melyeken nemzeteknek, országoknak épülniök kell. Hamis szó, hamis cselekedet ingoványba vezet. Aki csalásra épít: nyakát töri. A felelőtlen ember homokra épít, amit elfúj a szél, és elmos az eső. A becsületesség olyan, mint a sziklakő: kemény és maradandó. Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet; ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövendő az igazaké. Haladj csak bátran a becsület és tisztesség útján, a jövendő az igazakkal van.

7. Legyetek bátrak és hűségesek egymáshoz és a magyar nemzethez, mert az Úr szereti a bátrakat és a hűségeseket, s megsegíti azokat, akik az igazság útjain járnak.Beszélgetés Dr. Borbély Józseffel - HUN TVLászló Andrea - Ébredj álmaidból!
Megdöbbentő!!!!!
Ön szerint hol a legmagasabb a vízdíj?
MAGYARORSZÁGON !!!


3 dollár egy köbméter víz Magyarországon. Röhej, Afrikában féldollár, nálunk 3 dollár egy köbméter víz.
Az alábbi statisztika talángondolkodásra késztethetne mindenkit! Víz! Néhány adat a NatGeo-ból:

USA legmagasabb vízdíj: San Diego 1,65 USD
Ausztrália legmagasabb vízdíj: Sydney 1,61 USD
Japán: Kumamoto 1,04 USD
Ázsia: Szingapúr 0,61 USD
Afrika: Windhoek 0,42 USD
Európa: Budapest 2,89 USD
Más európai városok:
Róma: 0,50 USD
Amszterdam: 0,93 USD
Írország: 0,00 USD
Spanyolország: 0,62 USD
Finnország: 1,22 USD
UK: 1,46 USD


Döbbenetes. Mi a fene folyik itt?

Nem Magyarország alatt található az egyik legnagyobb édesvíz lelőhely?

MI A TEENDŐ:
Azonnal elkergetni a betolakodott; vízkimérő; idegen cégeket! (Ahogy Pécsen is tették!) És azonnal számonkérni azokat a hazaáruló magyar politikusokat, akik eladták a vízvagyonunkat!
forrás: VMZs"Mérföldkő" Kassa Lajos lovasíjász birtokán


Magyar termék (letiltott reklámfilm)


Bagdi Bella: Fényt hozok


Üzenet Vancouverből


Echo Tv - Szaniszló Ferenc


Tabu téma: A Háttérhatalom Működése

.Hír TV Célpont: Gyöngyöspata


ECHO TV - KIÚT
tabu téma:
A SZABADKŐMŰVESSÉG
Dr. Drábik János és
Czike László
2011.04.28-i adás. (Levették a műsorról!)


Rövid változata itt látható


Hír TV Célpont: Még mindig nem tudni...
Nemzetegyesítésről
2011.05.01.

A MAREVOSZ kezdeményezésére meghirdetett nemzetegyesítésről szóló anyag és vitéz Gálfalvy Gallik Béla előadása.
2010.06.13-a és 2012.02.11-e között mintegy 4346 fő csatlakozott e felhíváshoz.
Tovább>>
Tartsd magad nemzetem


Vádlottak padján a Harmadik Köztársaság.
Már 2009.07.13-án bejelentették
a jog szerinti állapot helyreállítását.
Borbély József kormányzó
Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?NÉPI RIGMUSOK [ 2012-02-11 09:11 ]

Hé, hitvány nagyurak, simlis jogász népek!
Meddig lehet még szemétkedni néktek?
Ugyan mit gondoltok, meddig tűr még e nép,
Hiszen elveszitek már szinte mindenét!

Az elődeitek sem voltak angyalok,
Hozzátok képest csak piti tyúktolvajok!
Majd mind a "vörösöktől" kaptatok diplomát,
Így nektek sem nehéz eladni a hazát!

Azok negyven évig szívták a vérünket,
Ti másfél év alatt hozzátok végünket?
Volt nyolc évetek ígérni, mesélni,
De a népnek már nincs miből megélni!

Mára millióan vannak munka nélkül,
És ez a szám napról napra bővül!
Aki még dolgozik, az se sokra halad,
Fizetéséből semmi se marad!

Biztosan nem volna ekkora már a szátok,
Ha néha napján a nép közé járnátok!
Másfél évi kontárkodást belátva,
Gyorsan elhúzhatnátok, van hely a kukákba'!

Létminimum alatt milliók tengődnek,
Míg zsebetekben milliárdok gyűlnek !
Mit csináltatok őseitek országából?!
De majd kiráz benneteket a nép a gatyából!

Hiszen jól tudjátok, az elmúlt húsz év alatt,
A szegény népnek semmilye sem maradt!
Dúsgazdagok lettetek és tudhatjátok,
Igazságról szólok, becstelen kontárok!

Az elmúlt másfél évben is hazudtatok sokat,
Trónra ültettétek dicső "bajnok" urat.
Ezt nem én mondom, hisz nem oly régen,
Ő állította magáról a Hazug TV-ben.

Így aztán kibővült, nagy lett az "Orbánság",
A sok államtitkár, miniszter s a Rokonság!
Vannak épp elegen benn a kabinetben,
Erre mondták régen "kutya van a kertben"!

Elég rég kezdődött - ORszágBÁN - ja munkássága,
A Média törvény, az alkotmány lett a fő tákolmánya!
A 2/3-dal őszerinte szabad kezet kapott,
Népünk még sose volt ily kiszolgáltatott.

Figyeljetek ide újdonsült gazdagok!
A nép nem felejt - tűr, de már acsarog,
Nincs több mit veszteni keserűen, csendben,
Nem lesz már helyetek az új parlamentben !

Felnőtt egy nemzedék, itt áll munka nélkül,
Sok szegény nyugdíjas is éhségtől szédül!
Ha beteg a gyerek, nem tud gyógyszert venni,
Nem tud fűtést, villanyt, netán hitelt fizetni.

Most lett csak igazán gyarmat Magyarország,
Mert a törvényeket gazemberek hozzák!
Miért kell uszítani itthon s idegenben?
Csak élni szeretnénk, békességben, csendben !

Örülhettek, hogy még nyugton vagyunk,
És hogy már nem lesztek, azért imádkozunk:
Ments meg Uram minket Orbántól, Lázártól,
Semjéntől, Schmittől, sok sunyi dilettánstól.


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:HírekIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!