BejelentésIGAZ MAGYAROK
Ha nem is keresik, az igazság napfényre jő!


Szavazás


Linkek


EGYEBEK 2. oldal


______________________________________________________________________________________________
Ősi hitvilágunk, a Napkereszténység - HUN TV
Dr. Czeke András, Dr Sós Csaba, Veress Gáspár és Dr. HorkovicsA nagy szalonnahatározó
(forrás: Nők Lapja Cafe)
Együk vagy főzzünk vele? Nyersen vagy főtten? Melyik mire jó?

Téli csemege!
TOVÁBB>>>IMF mint uzsorás
Nehéz helyzetben van az országunk vezetése. Ha nem egyezünk meg a legfőbb uzsorással az IMF-el, akkor a liberális világhatalom összefog ellenünk és spekulációs ügyletekkel térdre kényszeríti, esetleg lecserélteti Orbánékat.
Ha viszont megegyezünk, és felveszünk tőlük hitelt, akkor még súlyosabb adósságcsapdába kerülünk, mint amilyenben vagyunk. Mivel a baj nem jár egyedül, nézzük milyen privilégiumokat biztosítunk az IMF részére:
Az 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza alapján, az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható) az adósság fejében.
A Tvr. 9. cikkely 3. szakasza mentesíti az IMF-et hazánkban mindenféle bírói és hatósági eljárás alól Magyarország területén, magyar bíróság az IMF semmiféle ügyletébe nem avatkozhat bele. Az IMF által megvásárolt tulajdonait a bérlőkkel szemben is teljes jogvédelem illeti meg, az IMF viszont bárkivel szemben kezdeményezhet bírósági eljárást Magyarországon.
A Tvr. 5. szakasza alapján az IMF irattárai teljes mértékben sérthetetlenek, az IMF semmiféle adatszolgáltatásra nem kötelezhető semmiféle hivatal részére Magyarországon.
A Tvr. 6. szakasza alapján az IMF minden vagyona és követelése mentes bármily nemű korlátozástól, rendszabályok, ellenőrzések és bármilyen természetű moratóriumok alól hazánkban.
A Tvr. 8. szakasza alapján az IMF valamennyi kormányzója, ügyvezetője, helyettesei, bizottsági tagjai, képviselői, tanácsadói, tisztségviselői és valamennyi alkalmazottja is mentesül mindenféle jogi eljárás alól Magyarországon;
A Tvr. 9. szakasza alapján az IMF valamennyi vagyona, jövedelmei, követelései és ügyletei teljes mértékben adómentességet, vámmentességet és illetékmentességet élveznek Magyarországon....
Szinte minden országban, ahol az IMF útmutatásai alapján átalakították a gazdaságpolitikát, sajnos még súlyosabb helyzetbe kerültek, mint amilyenben voltak.
Mi a megoldás? Nem kell megengedni egyetlen kormánynak vagy önkormányzatnak sem a túlköltekezést. A költségvetési túlköltekezés (deficit) legyen bűncselekmény!
Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:HírekIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!