BejelentésIGAZ MAGYAROK
Ha nem is keresik, az igazság napfényre jő!


Szavazás


Linkek


EGYEBEK


______________________________________________________________________________________________
A nap idézete:Ünnepi készülődésre

forrás: zene.hu

Karácsonyi és ünnepi dalok
gyüjteményéből lehet válogatni!
TOVÁBB>>>
CSAK A


Tovább támadnak
a vérszívó tetvek

Újabb és újabb ötletekkel állnak elő a népnyúzók. Biztosan ez a mániájuk. Lefejni mindenkit, mindenért. Nem veszik észre a nagytudásúak, hogy már régen túllőttek a célon. Már régen kifosztották az embereket. Nincs miből adni, mert a családokat végveszélybe sodorták a felelőtlenségükkel. A lakosság több mint a fele a létminimum határán tengődik.
Mi lehet a cél?
Talán megint megemelik a politikusok fizetését, vagy újabb segélyre kell a kisebbségnek, esetleg a sorstalanok kárpótlására és örökjáradékára gyűjtenek?
Január elsejével több önkormányzat is úgy döntött ITT A MI IDŐNK bevezetni az INGATLANADÓT, firnájszosabb nevén a magánszemélyek kommunális adóját.
Ha ez még nem lenne elég úgynevezett KÖZMŰADÓVAL mentenék meg a BKV-t, ahonnan hosszú időn keresztül zsákszámra lopták ki a pénzt a vezetők.
Március elsejétől minden vállalkozástól KAMARAI REGISZTRÁCIÓS DÍJAT szednek, melyet évente fizetni kell, ha akarja ha nem.
Lázas igyekezettel folyik az ebösszeírás, mely adatok alapján kivetik a tulajdonosokra, vagy a kutyák tartóira az EBADÓT.
Felmerül a kérdés, vajon mikor lesz ennek vége? Hamarosan!
Miért nem akarja Orbán Viktor
az állambiztonsági múlt feltárását?
(A kormányfő beszervezési javaslata,
egy hatos karton és más dokumentumok)
A politika egyre inkább a látszatok világa. Semmi sem az, aminek mutatja magát. A megtévesztő kirakatok mögött kettéválik a valóság és annak médiatükre. A láthatatlan háttérhatalom bábfigurákat mozgat: felemel és elsüllyeszt. A világot ma egészen mások irányítják, mint ahogy azt a színfalak mögé nem látók elképzelik.
Megtudhatunk többet is: Ki - Kicsoda!
56 ezer hálózati személy érintett!
Orbán sajátkezű feljegyzése!
Az lábbi III/IV-es karton szerint (katt. a dokumentumra) Orbán Viktorral való kapcsolat létesítés célja és felada 1981.okt.20-i dátummal: "Az államellenes és a hatáskörünkbe utalt más bűncselekmények, valamint a KISZ-t károsan befolyásoló jelenségek felderítése."

További részletek: http://kuruc.info/r/9/93098/
KATT. ORBÁN VIKTOR III/IV-ES KARTONJÁRA! TOVÁBB>>>
Nemzeti Civil Kontroll segít
A deviza alapú hitelekkel kapcsolatban az NCK Facebook oldalán megjelent dr.Léhmann György írása és a bankok ellen indítható perek iratmintái, valamint Kásler Árpád, a BAÉSZ elnökének „A huszonegyedik század magyarországi genocídiuma” című összefoglalója.
A „deviza alapú” hitelekkel kapcsolatban könnyen elképzelhető, hogy a megtalálható és letölthető dokumentumok jelenthetik néhány család utolsó esélyét arra, hogy megtartsák ingatlanjaikat, érvényesíthessék jogaikat.

KATT. A KÉPRE! TOVÁBB>>>
Egyszerűsödtek a fegyvertartás szabályai
Az Országgyűlés elfogadta a lőszerekről és a lőfegyverekről szóló törvény módosítását.
A törvény szerint a lőfegyvertartási célok a következők lehetnek: önvédelem, munkavégzés, filmgyártás, céllövészet, oktatás, sportlövészet, személy- és vagyonvédelem, valamint vadászat.
Egyszerűbbek lettek a fegyver vásárlására, tárolására, szállítására, adminisztrációjára vonatkozó rendelkezések.
A törvény egyes rendelkezései a kihirdetését követő napon, más paragrafusai május 1-jén lépnek hatályba.
!?! ÚJ KÉRDÉS !?!
A KÖZPÉNZBŐL FIZETETTEK KÖZÜL
KIK A KORRUPTAK ÉS PÉNZÉHESEK?

A bal oldalsávban található
"Szavazás"
rovatban lehet szavazatokat leadni.


Putyin nyerte az orosz választást
Putyin megkönnyezte elsöprő győzelmét.
Az ellenzék nem fogadja el a választás eredményét. - ATV
Botrány az Európai Parlamentben!
Havi 4,5 Millió Ft is kevés a csaló képviselőknek!

A havi több millió forint sem elég az Európai Parlament képviselőinek. Az ülésterem esetenként kong az ürességtől, csakúgy mint a Magyar Parlamentben. A legszemtelenebbjei még arra is képesek, hogy reggel korán bemennek az épületbe, beregisztrálnak, hogy a napi térítési díjat felvehessék, aztán huss, elszelelnek.
Ebből is látható, hogy milyen mély erkölcsi szinten állnak a képviselők.
Ezek után már nem is csodálkozunk, ha a magyar képviselők egy része (bokroslajos, gönczkinga féle) odáig vetemedett, hogy a hazánkat ért támadás alkalmával az országunk ellen szólaltak fel.
A hivatalos forgatási engedéllyel rendelkező, kérdezni merő tudósítókat pedig a biztonsági őrökkel dobatják ki az épületből.
Ünnepi Kormányülés
2012.02.29-én a Budai Várban,
utána 12 napos Nemzeti Örömünnep
Eskütétel és Kormányzói RendeletekFelhívások:
FELHÍVÁS: Toborzás a Fehérsereg és a Csendőrség állományába 18-70 éves korig.
Fizetés 1.500 Stk, azaz nettó 300.000,- Ft/hó. TOVÁBB>>>NYILVÁNOS PÁLYÁZAT: Vármegyei Főispáni állás betöltésére. 50-70 év közötti életkorú, felsőfokú végzettségűek jelentkezzenek.
Fizetés: 3.000,- Stk, azaz nettó 600.000,- Ft/hó. TOVÁBB>>>Nem tilos a népirtás tagadása
Kivéve Gyevin!
A francia Alkotmánytanács megsemmisítette a népirtások tagadását büntető törvényt.
Alkotmányellenes az a törvény, amely büntetendővé teszi a Franciaországban elismert népirtások, köztük a holokauszt vagy az örmények elleni genocídium tagadását - így döntött a francia Alkotmánytanács. A testület szerint a szóban forgó törvény vét a véleményszabadság követelménye ellen, korlátozza a szabad véleménynyilvánítást.
Ezt a törvényt korábban megszavazta a francia parlament mindkét háza. Valószínűsíthető, hogy ott is kilóra megvett, vagy erősen zsarolható parlamenti képviselők ülnek a padsorokban, mint máshol, ahol ilyen törvényeket hoznak.
Kimondottan nagy okosság lenne törvénybe iktatni, és büntetni, ha valaki tagadja, hogy a föld lapos és négy bika tartja, vagy azt, hogy a Nap forog a Föld körül, mert a Föld a világ közepe, stb. Milyen jó, hogy ismét visszakerültünk a sötét középkorba. Jöhetnek az inkvizítorok, és máglyára mindenkivel, aki nem a FRANKÓT, a mások által KITALÁLT, SÜLETLEN véleményt mondja.
Szerencsére vannak olyan Alkotmánybíróságok, amelyek ép elmével tudnak gondolkodni, és eltörlik az ilyen törvényeket.
!?! ÚJ KÉRDÉS !?!
A KÖZPÉNZBŐL FIZETETTEK KÖZÜL
KIK A KORRUPTAK ÉS PÉNZÉHESEK?

A bal oldalsávban található
"Szavazás"
rovatban lehet szavazatokat leadni.


Már akkkor halott volt, amikor megszületett!
Ezer sebből vérzik a kamarai regisztráció!

Megbukott az új sarc, a kamarai regisztrációs díj!
A kamarai regisztráció egyes műveletei ütköznek az azt elrendelő jogszabállyal, a számviteli és adózási előírásokkal.
Mivel a regisztrációs díj nem közteher, mert nem az államháztartást illeti, ezért a közteherré minősítése ütközik a kamara közhatalmi hatáskör hiányával. A regisztrációt elrendelő törvény nem beszél arról, hogy a Kamara (MKIK) az adószámot használhatná, a nyomtatvány szerint a nyilvántartást mégis e szerint vezetik, jogszabályi felhatalmazás nélkül.
A törvény nem említi a kapcsolattartási adatok rögzítését, a nyomtatvány ezt mégis kötelező adatként kéri be.
Az MKIK például kötelező adatként jelöli meg a gazdálkodó vezetőjének mobiltelefon számát is. A törvény viszont cégszerűen aláírt adatlapról beszél, a felettes jogszabályok miatt a meghatalmazott útján való eljárásról is rendelkezni kellene, ez azonban hiányzik. A törvény nem beszél arról sem, hogy be kellene jelenteni a bankszámlaszámot, mégis a kamara ezt kötelező adatként kéri be.
Miután a díj nem közteher, arról számlát kellene kiállítani, még akkor is ha azt általános forgalmi adó nem terheli. Ilyen esetben egy számviteli bizonylat is elegendő, azonban ezt nem a befizető állítja ki magának a bankszámlakivonat által, hanem azt az MKIK részéről kellene azt kibocsátani.
Mindenkinek felhívják a figyelmét, hogy a kamarai regisztráció elmulasztásának nincs jogszabályi szankciója.
Úgy tűnik ezt megint elk*rták, nem kicsit, nagyon! Szerettek volna más zsírján jól élni a padlássöprő, szipolyozó, nemzetnyúzó, fosztogató brigantik. Mikor lesz már ennek vége? Majd ha jön a reccs?
CSAK A


Még több adót és sarcot!
Vérszívók fülkeforradalma a lakosság ellen!
Ezer Milliárd Ft-al több adót szednek be idén tőlünk!

Hittük, naivan, hogy Gyurcsány után rosszabb már nem jöhet. Nos, jött. Az ígéretekből semmi nem lett, hanem elképesztő mértékű sanyargatás és kifosztás folytatódik tovább ugyanúgy 2010 óta is.
Nagyon sajnáljuk, hogy 22 év alatt ezt produkáltátok, erre voltatok képesek, az egész ún. rendszerváltó himpellér csirkefogó banda, csődbe vittétek, eladtátok az országot, semmi közünk saját hazánkhoz.
Elkúrtátok, nem kicsit, de nagyon-nagyon, ultranagyon. S ha ezt tettétek, fizessétek vissza azt az államadósságot, amit a tudtunk, beleegyezésünk, jóváhagyásunk nélkül összehoztatok.
Meghibbantatok?
Mi fizessünk olyan hiteleket vissza, amelyekhez az égadta világon semmi közünk nincsen, s a nincsből nincs is már mit fizetnünk. Örülünk lassan, ha nem döglünk éhen.
Fizessetek ti!
A szociknak semmi alapjuk nincs arra, hogy most nekitámadjanak a fideszeseknek. Egykutya mindkettő. 1990 óta közösen – no meg az azóta politikai halált halt SZDSZ-szel, FKGP-vel és MDF-fel együtt – eltüntettétek a nemzeti vagyont, az államadósságot megtízszereztétek, a gazdaság addig működő szektorait szétvertétek, szétloptatok minden mozdíthatót.
S fideszes, hazug kompánia az ígéretekhez képest ti csökkentettétek a fizetésünket, elviselhetetlen magasságokba emeltétek az üzemanyagárakat, jó kis tovagyűrűző inflációt gerjesztve ezáltal az egész gazdaságban, nemhogy új munkahelyeket teremtettetek volna, ellenkezőleg: még azokat is bezárjátok, ami fennmaradt.
S aztán az újabb és újabb gazemberségek sorozata dióhéjban: megvontátok a gyógyszertámogatást, lesújtottatok a szerencsétlen fogyatékkal élőkre, elvettétek a nyugdíjasok kedvezményeit.
Soroljam még?
S a hülyébbnél hülyébb agymenéses ötletrohamok: fizetős egyetemi oktatás, ingatlanadó, rendszámadó, s most itt a legújabb vérlázító hír: a szolidaritási adó.
Normálisak vagytok?
A szerencsétlen magyar azért megy ki külföldre, hogy annyi pénzt keressen, amiből maga és családja emberi módon meg tud élni, hiszen itthon már csak nektek, köztörvényes bűnözőknek adatik ez meg. Ja, hogy ti degeszre loptátok már magatokat, az más kategória. No, természetesen. S még egy témánkba vágó adekvát közgazdasági kérdés: mi a fészkes fenéért is fizessünk még többet, hiszen úgysem az országot építitek belőle, hanem ellopjátok vagy kikerül a benneteket kitartó uzsorás, cionista féreg, élősködő hitelezőitekhez, IMF-bálványaitokhoz.
Végezetül, előttetek áll még a lehetőségek kimeríthetetlen tárháza. Néhány javaslat csupán. Vezessétek be az útadó után a járdaadót, a kerékpáradót, az udvaradót, a levegőadót, az emberi súlyadót, sőt a perspektívák kozmikus távlatban is beláthatatlanok.
Jelentsétek be – még van rá egy hetetek – , hogy márciustól nincs fizetés, nyugdíj, segély senki számára, sőt kötelezzétek az embereket megtakarításaik – már akinek van még – beszolgáltatására, s amennyiben az elvetemült antikapitalista állampolgár ezt önszántából nem tenné meg, vezényeljétek rá a TEK és a NIBEK fegyveres kommandóit, akik majd beseprik a monétát. Miként a daliás ’50-es években az ávósok leseperték a padlást. Mert most már itt tartunk....
Úgy látszik a mostani vezetés se tanult a múlt hibáiból.
Ez lenne a fülkeforradalom? Nem kérünk belőle!
forrás: Lipusz Zsolt írása nyománÜnnepi Kormányülés
2012.02.29. (szerda) 14.00-kor a Budai Várban,
utána 12 napos Nemzeti Örömünnep
MEGHÍVÓ
A Magyar Apostoli Királyság Kormánya
és a Fehérsereg parancsnokai eskütétele a Budai Várban.
Időpont: 2012.02.29. szerda, 14.00 óra.
Ezt követően 12 napos Nemzeti Örömünnep!
(Költségeit a Kormányzói Hivatal állja!)
TOVÁBB>>>
Felhívások:
FELHÍVÁS: Toborzás a Fehérsereg és a Csendőrség állományába 18-70 éves korig.
Fizetés 1.500 Stk, azaz nettó 300.000,- Ft/hó. TOVÁBB>>>NYILVÁNOS PÁLYÁZAT: Vármegyei Főispáni állás betöltésére. 50-70 év közötti életkorú, felsőfokú végzettségűek jelentkezzenek.
Fizetés: 3.000,- Stk, azaz nettó 600.000,- Ft/hó. TOVÁBB>>>Borbély József Kormányzó
Újvilág Köszöntője

Apostoli Magyar Királyság
jogaiba való visszahelyezése a Dunán.
A fizetéséhez hű,
nem a hazájához

Őt szánják Orbán Viktor leváltására! Igazi cseredarab!
Andor László az EB csicskája?
Hazaárulás és hűtlenség gyanúja miatt feljelentést tesz a Jobbik a legfőbb ügyésznél ismeretlen tettes ellen, amiért Andor László magyar EU-biztos egyetértett és támogatta az Európai Bizottság Magyarország számára kedvezőtlen EU-s döntést.
Az Európai Bizottság döntött arról, hogy azt javasolják: jövő januári hatállyal függesszék fel 495 millió euró - mai árfolyamon 142 milliárd forint - Magyarországnak szánt kohéziós, vagyis felzárkóztatási támogatási összeg folyósítását, mert az ország nem teljesítette deficitcsökkentési kötelezettségeit. A testület javaslatát még az EU-tagországok pénzügyminiszteri tanácsának is meg kell vitatnia, és jóvá kell hagynia.
Gyöngyösi Márton szerint Andor László "teljesen alkalmatlan" posztjának betöltésére, hiszen még csak jelen sem volt az Európai Bizottság szerdai ülésén, amely pedig "mandátumának legfontosabb" döntése lett volna.
A jobbikos emlékeztetett: Andor László szerdán méltányosnak nevezte az EB döntését, amelyhez ő írásban küldte meg véleményét, a testület pedig végül konszenzussal hozta meg a döntését.
Andor László magyar állampolgárként hivatalos megbízatásának felhasználásával olyan - külföldi szervezet által meghozott - döntésben vett részt, amely alkalmas arra, hogy rendkívül súlyos károkat okozzon Magyarországnak.
Ezzel megvalósul a büntető törvénykönyvben rögzített hazaárulás bűntette, amely akár életfogytig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható, emellett Andor László tettei hűtlenségnek is minősülnek, ugyanis az EB-döntés - súlyos költségvetési és pénzügyi következményei miatt - alkalmas az ország alkotmányos rendjének megsértésére is.
Miért éri meg Andor Lászlónak a hazája ellen szavazni?
A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy az uniós biztos hivatali ideje alatt alapilletményként közel 6 millió forintot kap havonta. Ezen kívül költségtérítésben részesül, és jogosult lakhatási támogatásra is havi 900 ezer forintig, valamint reprezentációs juttatásra, aminek összege valamivel több mint 175 ezer forint. Persze mindezeket €uróban kapja, az általunk befizetett hozzájárulásokból.

Ügynökök és besúgók hada ül
a parlament soraiban?

Ismét leszavazták azt az indítványt, amely fényt deríthetne arra, hogy az 1990. előtti időszakban kik milyen titkosszolgálati tevékenységet végeztek, kik voltak az igazi hazaárulók, és kik azok akiket már régen el kellett volna zavarni a nagy húsos fazéknak még a környékéről is. Persze, hogy nem szavazták meg, mivel sokan érintettek lehetnek közülük.
Nagyon beszédes a nemmel szavazók, és a jelen lévő de nem szavazók listája.
A szégyenlista bal felső sarkában külön ki lehet gyűjtetni frakciónként azokat,
akik igennel, nemmel, tartózkodással stb. szavaztak. TOVÁBB A LISTÁRA>>>
Mi okuk lehetett azoknak, akik jelen voltak, de "elfelejtettek" szavazni? A FIDESZ-KDNP soraiban is bőven lehet találni ilyeneket.

Nagyon tanulságos megjegyzések találhatóak a YouTube-on. Sajnos jogosan háborodtak fel a hozzászólók.
TOVÁBB A HOZZÁSZÓLÁSOKHOZ>>>
Múltunk, történelmünk és hazánk a magyar föld,
mely a jövőnk is.


Ünnepi Kormányülés
2012.02.29-én a Budai Várban,
utána 12 napos Nemzeti Örömünnep


(nagyobb méretben: Katt a képre)
Az Újvilág -az Öregisten- 2. év (2012.) február 29-én ünnepi kormányülés a Budai Várban, hivatali eskü letétele a kormánytagok és a Fehérsereg parancsnokai részéről az Öregistenre és a Szent Koronára.
Ezt követően 12 napos Nemzeti Örömünnep kezdődik, melyre a világ minden részéről meghívunk minden kedves érdeklődőt, mindenki a vendégünk. Felkérem az Ország lakosságát, hogy amennyiben a szállodák és a panziók, kollégiumok stb. megtelnének, úgy fogadják be otthonaikba külföldi vendégeinket.
Borbély József
kormányzó
sk.
Köztársasági Elnök kerestetik!
Határidő: Nem sürgős :)

Egy távoli ország élére köztársasági elnök kerestetik. Az alábbi feltételeknek kell megfelelni (nem szükséges minden feltételt szó szerint venni, lehet hazudni, vagy csalni, ezzel a rátermettségét bizonyítja az aspiráns):
A jelentkező diplomás legyen. Nem baj, ha a diploma egy javított fénymásolat, vagy 150 USA dollárért vett.
Származását tekintve lehetőleg zsidó legyen, de ha egy kevés cigány vér is csörgedez az ereiben az kimondottan előny.
Világnézetét tekintve legyen kozmopolita.
Ha csökkent szellemi képességű, és beszédhibás az előnynek számít.
Szintén előnyös, ha már volt hatósági eljárás alatt, esetleg börtönben is ült.
Az ügynöki múlttal rendelkezők rövid tájékoztatást csatoljanak a jelentkezési laphoz, amelyen tüntessék fel, hogy miről és kikről jelentettek.
További előnyt jelent, ha valaki szabadkőműves páholy, vagy más titkos társaság, például a Bilderberg-csoport tagja.
Fizetés megegyezés szerint. Ha könnyen hajlik a jó szóra, nem marad el a jutalomfalatka sem.
Természetesen ezek a feltételek csak arra a távoli meseországra érvényesek! :)
AD ACTA (a kukába)
Litvánia is felfüggeszti az ACTA ratifikálását

Rájöttek a gazemberségre!
ACTA = internetezés szabadságának korlátozása!
Több másik ország után Litvánia is úgy döntött, hogy felfüggeszti a hamisítás elleni kereskedelmi megállapodás (Anti-Counterfeiting Agreement - ACTA) ratifikálási folyamatát.
A döntést Remigijus Simasius igazságügyi miniszter jelentette be a kormány ülése után. A miniszter a döntést azzal indokolta, hogy a megállapodással kapcsolatos viták elterjedése után nyilvánvalóan komoly párbeszédre van szükség "az intézmények és a közvélemény" között.
A megállapodást tavaly írták alá Japánban az EU tagországai, valamint 10 másik állam - közöttük az Egyesült Államok, Japán, Szingapúr - képviselői azzal a szándékkal, hogy erősítsék a szellemi tulajdon védelmének nemzetközi szabályozását.
Európában azonban az internethasználók heves tiltakozással fogadták a megállapodást, mert attól tartanak, hogy az ACTA alapján korlátozhatják a számítógépes világháló szabadságát az illegális letöltések és fájlmegosztások elleni fellépéssel.
Több ország - Németország, Lengyelország, Bulgária és Lettország - már felfüggesztette a megállapodás parlamenti ratifikálását.
Bár Románia még nem cikkelyezte be az egyezményt, Mihai Razvan Ungureanu miniszterelnök szerdán közölte, hogy kormánya később foglal állást - szavai szerint "tartalmas állásfoglalást" készít majd - az ügyben.
forrás: MTI nyomán14-ről 32-re nőhet
az elismert egyházak száma

Ha az Országgyűlés módosítja a törvényt, úgy egyházként ismerik el a következő felekezeteteket:
Magyarországi Metodista Egyház,
Magyar Pünkösdi Egyház,
Szent Margit Anglikán/Episzkopális Egyház,
Erdélyi Gyülekezet,
Hetednapi Adventista Egyház,
Magyarországi Kopt Ortodox Egyház,
Magyarországi Iszlám Közösség,
Magyarországi Muszlimok Egyházközössége,
Krisztusban Hívő Nazarénus Gyülekezetek,
Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége,
Üdvhadsereg Szabadegyház - Magyarország,
Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza,
Magyarországi Jehova Tanúi Egyház,
Tan Kapuja Buddhista Egyház,
Buddhista Misszió, Magyarországi Árya Maitreya Mandala Egyházközösség,
Magyarországi Karma - Kagyüpa Buddhista Közösség,
Magyarországi Kínai Chanbuddhista Egyház és
Gyémánt Út Buddhista Közösség.
Nem volt elég egyszer bukni?
"Elvtárs, segítsd a lebukottakat!"
A Szabadelvű Polgári Egyesület (SZPE) elnökeként tér vissza a politikába Kuncze Gábor - erősítette meg az Origónak a Heti Válasz értesülését az SZDSZ volt elnöke. A politikus szerint nem az egykori SZDSZ-szavazókat, hanem szélesebb réteget, a "demokráciát fontosnak tartókat" akarják megszólítani. Az egyesület a politikus bevallása szerint több, az elmúlt hónapokban létrejött és a jobboldali kormány leváltását akaró szervezettel is kapcsolatban áll, és az Orbán-kormány leváltása érdekében bármilyen más, "demokratikus" erővel is kész összefogni. Azt hazudta, a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalícióval (DK-val) még nem tárgyaltak együttműködésről.

- Nem baj Ferikém, ha nem sikerül. Az ATV-n majd elmormogunk együtt.
- Hmm. Lári-fári! Mi az hogy, nagyon is!
forrás: origo nyománHová lett a keresztény erkölcs?
A Nemzeti Színház a ferdehajlamúak
melegedőhelye?


"Ha ilyen példákat lát a mai ifjúság, akkor nem is csoda, hogy manapság megalázzák, verik, leköpik tanáraikat a neveletlen ördögfattyak. Azt nem mondom, hogy fel kéne négyelni a Nemzeti Színház igazgatói posztját jelenleg bitorló pedofil buzeráns (lásd ITT), állatnak is hitvány alföldi róbertet! -- mert én tökéletesen megelégednék ennek a tetves gazember kipenderítésének a látványával is!"
Teljes mértékben jogos az olvasó felháborodása. Mit keres egy ilyen ember a magyar nemzet szentélyének az élén. Kik tették őt oda, és kik azok, akik jelenleg is őt tartják a legalkalmasabbnak erre a posztra?
Nos mindenki láthatja, hogy mit eredményez a liberális gondolkodás, a ferde hajlam, amely a kinevezettek és a kinevezők között egyaránt tetten érhető.
forrás: vasz nyománA görögök elfogatóparancsot adnak ki
az EU és az IMF hivatalnokaira

Görögország legnagyobb szakszervezete bejelentette, hogy elfogatóparancsot adnak ki az Európai Unió és a Nemzetközi Valutaalap hivatalnokai, illetve az újabb megszorításokat hirdető politikusok ellen. A rendőrszakszervezet zsarolással, a demokrácia és a nemzeti függetlenség felszámolásával vádolta az eurokratákat, és közölte, hogy az első célpont az IMF vezetője lesz. "Mivel tovább folytatják ezt a pusztító jellegű politikát, arra figyelmeztetjük Önöket, hogy nem fognak minket a testvéreink elleni harcra kényszeríteni. Nem szállunk szembe szüleinkkel, testvéreinkkel, gyermekeinkkel és semelyik állampolgárral sem, aki változást követel a politikában." A szakszervezet, amely ezt a nyilatkozatot kiadta, képviseli a görög rendőrök kétharmadát.
Úgy tűnik, a görög rendőrszakszervezet megtalálta a szabadkőműves elit gyengepontját, ami minden országban tabunak számít. Európában minden egyes politikus, aki a hatalom közelébe kerül, szabadkőműves. A hatalom közelébe csak úgy juthat, ha leköteleződik, ami többnyire törvénytelenséget jelent. Ez azért szükséges, hogy ha nem hajtja végre a felettes utasításait, a hatalomból törvényes eszközökkel azonnal eltávolítható legyen. A görög rendőrség rájött, hogy az összes (!) politikus a jelenlegi törvényi szabályozás segítségével kiiktatható. Minden egyes politikus esetében elő lehet szedni valamit, amivel zsarolható, és a felettes még pluszban zsarolás miatt is büntethető. Ez igaz minden európai államra, így Magyarországra is. Egy ilyen zsarolási alap lehet egy korábbi sikkasztási ügy, vagy akár a külföldi kollégiumban lehallgatott hálószoba... Szima Juditot nem véletlenül állították félre! Egy hazafias, a hatályos törvényeket betartó rendőrség a legnagyobb veszélyt jelenti a szabadkőműves diktatúrára.
Csak is kizárólag ezért van törvénybe iktatva a mentelmi jog. Azonban egy olyan helyzetben, ami nemsokára minden európai államban előáll, ez senkit nem fog érdekelni. Egy valós érdekképviseletet jelentő rendőrszakszervezet a hatályos jogszabályok alapján azonnal előzetes letartóztatás alá tehet bármely politikust, és a rendszer rendezőelve a garancia arra, hogy találnak is valamit, amivel börtönbe juttatható.
A szakszervezet által megfogalmazott felszólítást az Európai Központi Bank vezetőjének, és az Európai Bizottság korábbi vezetőjének is címezték. A görög parlament előtt tömeges tüntetések kezdődtek, és a rendőrök közül rengetegen a fenti nyilatkozat értelmében nem vették fel a szolgálatot, mert a hatalom jelenleg a nép utolsó forintjait venné el a megszorításokkal, és ehhez a rendőrségnek kellene közreműködnie.
Ez az eredménye annak, ha a rendőrt szembe akarják állítani saját népével!
forrás: Jövőnk.info!?! ÚJ KÉRDÉS !?!
A KÖZPÉNZBŐL FIZETETTEK KÖZÜL
KIK A KORRUPTAK ÉS PÉNZÉHESEK?

A bal oldalsávban található
"Szavazás"
rovatban lehet szavazatokat leadni.


A vérszívó tetvek
tovább szipolyoznak

Elviselhetetlen vállalkozási terhek mellett ez a pióca kormány újabb gazemberséget követett el azzal, hogy minden vállalkozást kötelez a kamarai regisztrációra.
Akarják vagy nem, kamarai nyilvántartásba kell vetetniük magukat a gazdálkodó szervezeteknek március 1-ig.
A kötelező regisztráció alkalmával is, meg azt követően minden évben fizetni kell egy újabb hozzájárulást a semmiért. A dézsma adók módjára behajtható, azaz a befizetés elmulasztása esetén az Adó- és Vámhivatal bírságot szabhat ki, és inkasszálhatja az összeget.
Ezek a csökött agyúak azt hiszik, van még lenyúzni való bőr valakin is. Nincs! Mire kell a több pénz? Már indokot sem tudnak felhozni, csak add és kész. Rossz vége lesz ennek a gátlástalan viselkedésnek!
Az a párt fog nyerni 2014-ben,
amelyik garantálja az internet szabadságát

Megdöbbenve értesültünk arról, hogy a kormány aláírta csatlakozási szándékát egy, az internet cenzúrázását is elősegítő titkos megállapodáshoz az ACTA-hoz, megtévesztő nevén a Hamisítás Elleni Kereskedelmi Megállapodáshoz.
A "STOP ACTA" nemzetközi akciónapon mind a harmincegy részt vevő országban tüntettek az ACTA ellen. Az egyezmény súlyosan sérti az internetfelhasználók jogait, lehetővé tenné internetes tevékenységük megfigyelését, lehallgatásukat, adataik kiadását, magánjoguk semmibe vételét, egyszóval: a szerzői jogok védelmére hivatkozva aránytalanul korlátozná az információszabadságot.
Az is barom volt, aki az ACTÁ-t kitalálta, de az igazi férgek az aláíróik. Hogy lehet 31 ország lakosságát hülyének nézni?
Mi jön ezután? A hálószobánkba, a WC-nkbe és a fürdőszobánkba térfigyelő kamerát akarnak-e szerelni?
Az internet korában elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a magyar közvélemény, a magyar társadalom megkérdezése, felvilágosítása nélkül Magyarország egy olyan szerződéshez csatlakozzon, amely lehetővé teszi az internet olyanfajta korlátozását, melyhez hasonló csak a diktatórikus államokban tapasztalható, és ahol a kormányok félnek az internet nyújtotta szabad információáramlástól.
A Hamisítás Elleni Kereskedelmi Megállapodás alapja, hogy erősíteni kell a szellemi tulajdon védelmét, vissza kell szorítani a hamisított áruk (gyógyszerek, műszaki cikkek) kereskedelmét és az internetes kalózkodást, ez támogatandó. De ellenezzük, hogy mindezen intézkedések álcája mögött egy olyan, kormányok feletti nemzetközi testület (ACTA Bizottság) jöjjön létre a megállapodás szerint, amelynek munkája nem ellenőrizhető, és kezében az internet felügyeletének korlátlan hatalma összpontosulna mindazon országok felett, akik e megállapodást aláírták.
Mindezek tükrében felszólítjuk a magyar kormányt, hogy vonja vissza csatlakozását a Hamisítás Elleni Kereskedelmi Megállapodáshoz, számoljon be a magyar közvélemény számára a titkos megállapodás részleteiről úgy, ahogy eddig egyedüliként a lengyel kormány tette, és kezdeményezzen párbeszédet a szerződésben érintett szervezetekkel, társadalmi csoportokkal.
A soron következő választáson AZ A PÁRT FOG GYŐZNI, AMELYIK GARANTÁLJA AZ INTERNET CENZÚRA NÉLKÜLI, SZABAD HASZNÁLATÁT! A németországi választások ezt már be is bizonyították.
A hazug, idegen érdekeket szolgáló, zsidók által uralt (lásd ITT és ITT meg ITT ) médiák helyett a lakosság jelentős része az interneten tájékozódik.
Az Orbán kormány bukásához fog vezetni, ha megpróbálja az internet hozzáférést korlátozni. Ez nem Észak Korea, és nekünk nincs szükségünk "Kedves Vezetőkre"!
forrás: hunhír nyomán - Jobbik Ifjúsági tagozata nyománÜnnepi Kormányülés
2012.02.29-én a Budai Várban,
utána 12 napos Nemzeti Örömünnep


(nagyobb méretben: Katt a képre)
Az Újvilág -az Öregisten- 2. év (2012.) február 29-én ünnepi kormányülés a Budai Várban, hivatali eskü letétele a kormánytagok és a Fehérsereg parancsnokai részéről az Öregistenre és a Szent Koronára.
Ezt követően 12 napos Nemzeti Örömünnep kezdődik, melyre a világ minden részéről meghívunk minden kedves érdeklődőt, mindenki a vendégünk. Felkérem az Ország lakosságát, hogy amennyiben a szállodák és a panziók, kollégiumok stb. megtelnének, úgy fogadják be otthonaikba külföldi vendégeinket.
Borbély József
kormányzó
sk.
Felhívások:
FELHÍVÁS: Toborzás a Fehér Sereg és a Csendőrség állományába 18-70 éves korig.
Fizetés 1.500 Stk, azaz nettó 300.000,- Ft/hó. TOVÁBB>>>NYILVÁNOS PÁLYÁZAT: Vármegyei Főispáni állás betöltésére. 50-70 év közötti életkorú, felsőfokú végzettségűek jelentkezzenek.
Fizetés: 3.000,- Stk, azaz nettó 600.000,- Ft/hó. TOVÁBB>>>Borbély József Kormányzó
Újvilág Köszöntője

Békemenetre telt!
Ez csak egy a sok közül.
Számla

Vincenték "megszerezték" Széles Gábor a békemenet főszervezőjének levelét, melyet Navracsics Tibornak a KIM küldött a tüntetés költségeiről.

A lista a következő tételekből áll:
Szervezői díj == 21.700.000 Ft
Buszbérlet: 80.000 fő x 1850 Ft == 148.000.000 Ft
Hideg élelem: 30.000 fő x 720 Ft == 21.600.000 Ft
Molinó anyagköltség: 724.000 Ft == 724.000 Ft
Aktivisták: 320 x 3.000 Ft == 960.000 Ft
Mécsesek, koszorúk: 1200 x 2.400 Ft == 2.880.000 Ft
Reprodukciós költségek (Orbán Viktor-kép stb.) == 3.410.000 Ft
Toborzási jutalék: 450 x 10.000 Ft == 4.500.000 Ft
Honorárium (Pataki A): 1.200.000 Ft == 1.200.000 Ft
Licenszdíj (Kubatov G.): 4.200.000 Ft == 4.200.000 Ft
Telefonköltség: 43.210 x 90 Ft == 3.888.900 Ft
Összesen: == 213.062.900 Ft

Most már mindenki meggyőződhet arról, hogyan gyűlt össze Orbán Viktort éljenezni és vastapsolni a szedett-vedett, de főleg megvett társaság. Sokat mondó az is, kik vitték elől a transzparenst.
(Népi változat!)
A listából úgy tűnik jól jártak a szervezők, a buszsofőrök, az aktivisták, a toborzási jutalékot kapók, a patakiattillák. Láss csodát még Kubatov G-nak is jutott pár milla.
De ki fogja ezt kifizetni?
Navracsics-nak küldték a számlát, akkor biztosak lehetünk benne, hogy TE, KEDVES ADÓFIZETŐ POLGÁR.
Orbán Viktor az Évértékelőjén könnyes szemekkel, meghatódva köszönte meg, hogy ilyen sokan kiálltak mellette. Láthatta ország-világ, hogy .... erre van pénz!
forrás: hirszerzo.hu
TOVÁBB>>>
Éhségmenet
Nyolc napig gyalogolnak Miskolcról egészen az Országházig "Munkát kenyeret!" feliratokkal az éhségmenet résztvevői, akik a borsodiak kilátástalan helyzete miatt tüntetnek.
Megmozdult az MSZP mögött lévő sok százezres tömeg. Ha jól látjuk hat(százezer), vagy attól valamivel kevesebb résztvevővel folyik a nagy menetelés.
Azért Ujhelyi István MSZP-s frontembernek és kísérőinek adjunk egy dicséretet, hogy ebben a hidegben ilyen kitartóak. kép: MTI
Évértékelés.
Nesze semmi, fogd meg jól!

Tartja a régi közmondás.
Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszéde hasonlatos volt a Kádár érában elmondott nagyívű párttitkári beszámolóhoz. Röviden fogalmazva, zagyvál egy órán keresztül, beszél mindenről, amivel jól lefárasztja a hallgatóságát. Amikor véget ér az évértékelés rájöhetünk, hogy bizony nem lettünk tájékozottabbak.
Ez az évértékelés a hatvanas-hetvenes években szokásos megoldást választotta. Mindenről dicsekedett, ami valójában nincs is, vagy az ügy saját magától is megoldódott. Csak nem azzal zárta a beszédét, hogy "Tovább a Fideszi (Lenini) úton!". Semmiről nem szólt viszont, ami az embereket súlyosan érinti. Nem szólt arról, hogy a lakosság fele, közel ötmillió ember a létminimum határán tengődik, de még tovább lopják a zsebéből azt a kis maradék pénzt is a 27 %-os ÁFÁ-val, a 450,- Ft-os benzinnel, az évenként milliós nagyságrendű egyetemi költségtérítéssel (tandíjjal), adóemelésekkel, új adók kitalálásával stb-stb. Nem szólt arról, hogyan fogja megszüntetni a cigányság által elkövetett mindennapos garázdaságot, tolvajlást és gyilkolászást. Nem szólt arról sem, hogy miért a rossz oldalon áll az igazságszolgáltatás, miért a törvénytelenség, a közbiztonság hiánya, és a félelem érvényesül az országban. Arról sem esett szó miért költözött külföldre cca. háromszázezer jól képzett fiatal.
Ez az évértékelés azt viszont határozottan leszögezte, hogy "CSAK A FIDESZ" az elfogadható, mivel a tőle balra állók és a tőle jobbra állók mind megvetendők. Pedig Orbán Viktor jobb ha most hozzászokik a gondolathoz, hogy egy új választás után nekik jó ha másodpilóta szerep fog jutni. Még az is előfordulhat, hogy őket fogják elszámoltatni mások, például az alapfizetésük háromszorosára emelésével, vagy a BKV, a BKK, a MOL, az MNB, a MALÉV stb-stb. ügyekkel kapcsolatosan.
Az Orbán kormány a lakosság részéről a kellő támogatást megkapta 2010-ben. Mára a szavazói felét már elveszítették. Ha nem megfelelően sáfárkodnak a bizalommal könnyen az MSZP sorsára juthatnak.
Tehát kedves FIDESZ-KDNP, legyenek szívesek a belső- és külső globalisták jármától megszabadulni, és minket is megszabadítani! A további megszorítások helyett pedig magyar nemzeti politikát folytatni! Nincs más kivezető út!
!?! ÚJ KÉRDÉS !?!
A KÖZPÉNZBŐL FIZETETTEK KÖZÜL
KIK A KORRUPTAK ÉS PÉNZÉHESEK?

A bal oldalsávban található
"Szavazás"
rovatban lehet szavazatokat leadni.


A hatalomátvétel folytatódik.
Románia után mi jövünk?
Most már láthatjuk, mit eredményez az, ha az IMF ráteszi a kezét egy ország sorsára. Káoszt és elégedetlenséget szít, azután jöhet a jól bevált módszer, meneszteni a vezetést, beültetni saját embereiket a pozíciókba, és azután csontra ki lehet rabolni az országot.
Valószínű ez a terv hazánkkal és az Orbán kormánnyal is. Már azt is tudni vélik, hogy Andor László (*1966 Közgazdász, az Európai Bizottság MSZP-s biztosa 2010-ben, az EBRD igazgatósági tagja, a szélsőbalos Eszmélet c. folyóirat főszerkesztője, tipikus cseredarab) kerül Orbán helyére. Csak egy dologgal nem számoltak a globalisták. A FIDESZ-KDNP nehezebb falatnak bizonyul. Ezek a globalisták által kiképzett, döntően ilyen-olyan ösztöndíjjal kitanított emberkék már nem akarnak szót fogadni tanító nagymestereiknek. Úgy működnek, mint az elszabadult malomkő. Nem akarják az országunkat tovább eladósítani, nem akarják felvenni az IMF és az EU által megszabott hatalmas dollármilliárdokat, nem akarják a Görög vagy a Román utat választani. Már nem mernek olyan nyíltan szembe menni a magyar emberek érdekeivel. Kezdenek rájönni, hogy nekik a választóik érdekeit kell szolgálniuk, mert különben jön a "meglepetés".
Ezt nagyon helyesen teszik. Nincs a magyar embereknek szükségük újabb megszorításokra, újabb adóemelésekre, és újabb privatizációkra. Biztassuk vezetésünket, hogy tartson ki korábbi elképzelése mellett. Ha mégis beadják a derekukat, akkor el kell azon gondolkodni, kell-e az országunknak ilyen vezetés.
Oszolj!
Látszólag hazafiak és nyíltan hazaárulók!
Viszont látásra! Erőt-egészséget!Fiataljaink jövőjét élik fel
a cigányok és a zsidók
Háromszázezerre tehető azoknak a fiataloknak a száma, akik kivándoroltak az országunkból. Ez több mint az 1956-os dicsőséges forradalmunk utáni megtorlás miatt kitelepülők száma.
Mi zajlik itt? Nincs se háború, se forradalom! Akkor miért megy el az ország szine-java?
A válasz igencsak egyszerű. Vérszívó tetvek vezetik az országot. Szipolyozzák, adókkal, elvonásokkal gyötrik az ország lakosságát. A befolyt összegeket pedig cigányfelzárkóztatásra, segélyekre, cigánygyerekek csinálására, meg bűnöző politikusokra költik. Ha még marad pénz, azt kizsebelik az uzsorás liberálisok, meg a tengernyi sárga csekk.
Az egyetemistáink döntő többsége csak fizetős helyre tud bejutni, ahol évente ötszázezer - kettőmillió Ft tandíjat kell fizetni. A legtöbb család ezt a terhet nem tudja elviselni. Így hát marad a diákhitel felvétel, amelyet nyugdíjas koráig fog nyögni a hitelfelvevő. Azaz élete végéig fizet a banki uzsorásoknak. Mindeközben 150 milliárd Ft-ot költünk cigányfelzárkóztatásra, sok száz milliárdot pedig zsidó örökjáradékra, holokausztozásra. Itt mindenki megbolondult, hogy ilyen rendelkezéseket hoznak?
Nem, nem az eszüket veszítették. Tudatosan teszik tönkre a magyar embereket az alávaló törvényhozóink.
A lakosok kimennek tüntetni és kórusban mondják "Gyurcsány takarodj", meg "Orbán takarodj". Rá kell jönniük, hogy egyik sem jobb a másiknál. Szinte az összes rendszerváltó közéleti személy és párt csak politikai báb. Hemzseg közöttük a zsidó (lásd ITT és ITT meg ITT ), a besúgó, az ügynök, az előző rendszer kiszolgálója. Az országunk kivéreztetése a feladatuk. Ezért az a leghelyesebb, ha mind eltakarodik. POLITIKUSBŰNÖZŐK HOSSZÚ ÉS SAJNOS BŐVÜLŐ LISTÁJA, TOVÁBB>>>
Át kell adni a vezetést egy új generációnak! Fiatal, képzett, becsületes, jó szándékú magyar emberek vezessék az országot! A sok hazudozó, bűnöző, korrupt, idegen szívű, ügynök, csak a hatalom megszerzéséért küzdő politikus pedig végleg takarodjon a közéletből!
Azt a háromszázezer jó magyart, ha megoldható, hívjuk haza. Adjuk meg nekik az őket megillető tiszteletet, erkölcsi- és anyagi megbecsülést. Lásd a videót:
Érdekesség!
Csak írjon be egy tetszőleges címet,
és megjelenik a szokásos térképen
a település,
az utca és a ház.
TOVÁBB>>>Dr. Borbély József Kormányzó előadása


FELHÍVÁS: Toborzás a Fehér Sereg és a Csendőrség állományába 18-70 éves korig.
Fizetés 1.500 Stk, azaz 300.000,- Ft/hó. TOVÁBB>>>
A KÖZPÉNZBŐL FIZETETTEK KÖZÜL
KIK A KORRUPTAK ÉS PÉNZÉHESEK?

A bal oldalsávban található
"Szavazás"
rovatban lehet szavazatokat leadni.


Dr. Borbély József
Kormányzó Úr Köszöntője
Ülésezett a Kormányzói Hivatal
2012.01.28-án

Az Apostoli Magyar Királyság kihelyezett
Kormányzói Hivatali ülést tartott,
amelyen az alábbiak kerültek napirendre:
- Kormányzói rendeletek ismertetése.
- A Fehér Sereg.
- Végrehajtási utasítások.
- Hitvallás

1. rész:


2. rész:


3. rész:


Kormányzói Közlöny:

VII. számú Kormányzói rendelet - Minden adó, járulék és illeték eltörlésre került. Minden magán- és államadósság megszüntetésre került.>>>

VI. számú Kormányzói rendelet - Fehér Sereg és a Királyi Csendőrség feladata. Kinevezések. Amnesztia rendelet. Birák, fogalmazók alkalmazása megszűnik. Perek gyors lezárása.>>>

V. számú Kormányzói rendelet - A nyugdíjasok, munkanélküliek és ellátatlanok, illetve a 200.000 Ft nettó alatt keresők járandóságának 200.000 Ft-ig (200.000 Ft = 1000 Szentkorona (Stk)) történő kiegészítése. A szolgáltatók, kereskedők feladatai. A polgármesterek, jegyzők és a független képviselők feladatai. A Fehér Sereg Hadi Esküdtszéke.>>>>

IV. számú Kormányzói rendelet - Fehér Sereg felállítása. Tábornoki kinevezések. Amnesztia rendelet.>>>

III. számú Kormányzói rendelet - Az Apostoli Magyar Királyság visszahelyezése a jogaiba. Valamennyi felszámoló cég és végrehajtó működésének betiltása. Foglalás, árverés, kilakoltatás betiltása.>>>

II. számú Kormányzói rendelet - Hivatalos szervek vezetőinek felmentése. Külképviseletek. Magyarországi pártok betiltása.>>>

II. számú Kormányzói rendelet 2. oldala - Indoklás. Politikusok felelőssége.>>>

1. számú Kormányzói rendelet:
"A Tiszta Energiával Magyarországért Párt (TEMPO - Időközben átszerveződött!) 2009. április 02-án Magyarország irányítását illetően bejelentette a jogi értelemben vett hatalom átvételt.
A Szentkorona jogfolytonossága alapján a TEMPO Párt bejelenti Magyarország új államformáját, a Királyságot. Magyarország irányítását ideiglenes kormány veszi át, amelyet Kormányzó vezet. Az ideiglenes kormány felhatalmazása a – valóban esélyegyenlőség jegyében lebonyolított – szabad választások megtartásáig szól. .........."
(Műszaki hiba miatt törlődött a folytatás ,de hamarosan pótolják.)Igényelje a részvényét!

NAGYOBB MÉRETBEN ITT, TOVÁBB>>>

Gazdag és termékeny hazánk minden tulajdonjoga a Szent Koronát illeti. Az Apostoli Magyar Királyság ennek a hatalmas vagyonnak a birtokosául a magyar személyigazolvánnyal és magyar lakcímkártyával rendelkező magyar embereket jelöli meg. A vagyontárgyak összessége 20.000 Milliárd Stk értékben lett meghatározva. Egy Stk (szentkorona) = Egy USA dollárral, azaz 200,- forinttal egyenlő. Minden magyar állampolgárnak egy darab törzsrészvény ingyen jár, amely mai áron számolva kb. 400 millió forintot testesít meg fejenként. A részvény szimbolikus, de egyben azt is igazolja, hogy társbirtokosai vagyunk a nemzeti összvagyonunknak. A részvények elektronikus úton lettek kibocsátva. Igényelhető az alábbi címen:
Apostoli Magyar Királyság
Kormányzói Hivatal
Dr. Borbély József Kormányzó Úr
6000 Kecskemét, Petőfi utca 1/b.
E-mail: titkarsag@apostolimagyarkiralysag.hu
IGÉNYLÉS ÉS
BŐVEBB TÁJÉKOZTATÁS
TOVÁBB>>>Publikusak a vagyonnyilatkozatok
Szinte hihetetlen, de mégis igaz lehet!
Közzétették a nem országgyűlési képviselő kormánytagok friss vagyonnyilatkozatait a kormányzati portálon.
Réthelyi Miklós, Németh Lászlóné, Martonyi János, Fellegi Tamás és Pintér Sándor azok közé tartozik, akik nem országgyűlési képviselők, viszont beosztásuknál fogva vagyonnyilatkozatot kellett tenniük.
Az igazi csodával Pintér Sándor belügyminiszernél találkozhatunk. Ő ugyanis annyi vagyont takarított meg a rendőri fizetéséből, amelyhez 3800 évi munkaviszonyra lett volna szükség. Ezek szerint Ő időszámítás előtt a Fáraók korában kezdte a szorgos spórolást.
Íme a vagyonnyilatkozata:
Huszonkét különféle ingatlant tüntetett fel vagyonnyilatkozatában Pintér Sándor, emellett azonban számtalan értékpapír-befektetése van a belügyminiszternek, valamint másfél milliárd forintos kintlevősége.
Egy 155 négyzetméteres erzsébetvárosi társasházi lakás, egy 62 négyzetméteres II. kerületi lakás, és egy ugyanebben a kerületben lévő, 2246 négyzetméteres telken álló 400 négyzetméteres ház birtokosa Pintér Sándor belügyminiszter most közzétett 2012-es vagyonnyilatkozata szerint. Szintén a II. kerületben rendelkezik két darab 160 négyzetméteres és egy 106 négyzetméteres lakással is.
Pintérnek ezen kívül még Csömörön van egy 809 négyzetméteres, zárt kert besorolású telke, valamint a Tisza-tó melletti Sarudon egy 2158 négyzetméteres külterületi ingatlanja, mellette pedig egy egyhektáros szántója. A belügyminiszternek Siófokon is áll egy 224 négyzetméteres háza egy 1100 négyzetméteres telken.
A miniszternek több garázsa is van: tulajdonosa egy 20 négyzetméteres újpesti garázsnak, egy II. kerületi, 18 négyzetméteresnek, egy II. kerületi 17 négyzetméteresnek, és egy VII. kerületi parkoló hely.
Ezek mellett Pintér vagyonnyilatkozatában szerepel még két szihalmi (Mezőkövesd közelében lévő) nyaraló, egy 150 négyzetméteres és egy 70 négyzetméteres. A belügyminiszter vagyonának része egy 3701 négyzetméteres pásztói kert is, és ugyanitt egy háromhektáros, illetve egy tízhektáros szántó.
Pintérnek Szigetmonostoron is van egy 18 négyzetméteres nyaralója, hozzá egy 574 négyzetméteres telke. A felvidéki "határ" közelében lévő Bernecebarátin 1517 négyzetméteres kertje van.
A nagy értékű ingóságok között egy 1995-ben örökölt Wartburg személygépkocsit tüntetett fel a belügyminiszter, aki a miniszteri teendők ellátásához juttatásként autóhasználatot és ingyenes mobiltelefon-használatot kapott. Előbbi - a Belügyminisztérium tájékoztatása szerint - egy tízéves Mercedes, amely helyett csak akkor vetnek be egy Audit, ha lerobban.
Pintér Sándor főbb befektetései között szerepel összesen 13,6 millió forintnyi OTP-részvény, 42 milliónyi OTP euró befektetési jegy. 754 ezer forintot tart Állami Nyomda papírokban, 1,63 milliót államkötvényben, 185,5 milliót diszkont kincstárjegyben. Lakossági folyószámláján 24 millió forint van, 167 millió forintnyi összeg dollárban (755,8 ezer USD), 210,6 millió forintnyi összeg pedig euróban (717,3 millió EUR) van lekötve a számláján.
Pintér Sándor vagyonnyilatkozatában - egyebek mellett - szerepel még a havi kb. 1 millió forintos miniszteri fizetése.
Pintérnek közel másfél milliárd forint követelése van még: ebből 1 milliárd forint a volt cégei értékesítéséből származó jövedelem (2013-ig esedékes a befolyásuk), 426 millió forint pedig családi/baráti kölcsön címén szereplő kintlevőség. Tavalyi vagyonnyilatkozatában is összesen közel ugyanennyi követelés szerepelt, ám akkor még a teljes, kereken 1,5 milliárd forintos követelés a cégek eladásából származó ellenértékre vonatkozott.
A belügyminiszter maga is tartozik: 8,5 millió forintos, ingatlanvásárlásra fordított hitelt kell még lerónia.
Ugyan mit szól mindehhez Orbán Viktor, és mit szól a felsoroláshoz a választópolgár?
forrás: magyarorszag.hu, kuruc.infoRendszámcsere
(Nyílt levél)

(a túl erős kifejezések kihagyásával)
Vajon a csökött agyú, kretén, idióta, elmebeteg (és még ezer hasonló jelzővel bíró) politikusok közül, átgondolta bármelyik is, hogy a rendszámcsere, a rendszámok fizikai cseréjén túl mivel fog még járni:
- forgalmi csere
- törzskönyv csere
- műszaki és környezetvédelmi matrica csere
- ablakra ragasztott rendszám esetén matrica csere
- akinek van, autópálya matrica csere
- akinek van, behajtási engedély csere
- parkoló bérlet csere
- cégeknél teljes járműnyilvántartás csere
- céges behajtási engedélyek cseréje

+ minden kötelező biztosítási szerződés módosítása
+ minden casco biztosítási szerződés módosítása
+ minden hitelszerződés módosítása
+ minden rendszámhoz kapcsolódó külön engedély cseréje/módosítása

Kérdések továbbá:
- Mi lesz az ablakba gravírozott rendszámokkal?
- Mi lesz a több százezer forintért eladott egyedi rendszámokkal?

Csak gondolják végig, hogy mennyi teljesen felesleges munkaórát venne el ez a baromság az önkormányzatoktól, vállalati szektortól, magánemberektől (ez különösen gazdasági válság idején előnyös), hogy mekkora lenne a környezetkárosító hatása és nem utolsó sorban mennyibe kerülne ez mindenkinek a rendszám legyártási költségén túl.

Ez a kretén kormány csinált már sok baromságot, de komolyan mondom, ez mindenen magasan túltesz. Inkább mondják azt, hogy mindenki fizessen be 20.000 forintot, de legalább a járulékos zaklatást ne akarják már velünk végigjátszani, pusztán azért, hogy kevésbé legyen feltűnő a lehúzásunk. Amúgy szerintem ez lesz, ezeket csak azért dobják be, hogy aztán már annak is örüljünk ha csak fizetni kell. A komcsik is lehúztak minket ahol tudtak, de ők legalább kimondták, hogy ez vizitdíj az meg a tandíj. Legalább tudtad mire fizetsz. Hát azt hiszik, hogyha mindent megmagyaráznak kamu szövegekkel akkor majd nem tűnik fel nekünk, hogy kevesebb marad a tárcánkban miközben nem kaptunk érte semmit?

Nem kéne már az egész országot madárnak nézni, mert csúnya vége lesz annak, ha egyszer egy egész országnál pattan el a húr.
Jobbik évadnyitó rendezvénye
2012


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!